top of page
DSC_1931.JPG

TEDS FOODLAB

IEDER SUCCES VALT EN STAAT BIJ EEN LEKKER PRODUCT. IN TEDS FOODLAB WERKEN WE MET EEN DIVERS TEAM, ONZE FOOD REBELS. ZIJ BESTAAN UIT KOKS, SLAGERS, COMMERÇANTEN EN KWALITEITSEXPERTS. ZO KOMEN ALLE WERELDEN SAMEN EN CREËREN WE ‘THE BEST OFF ALL WORLDS’.

ONS FOODLAB LEVERT VAAK MAATWERK AAN ONZE PARTNERS. TIJDENS DIT PROCES STARTEN WE MET HET IN KAART BRENGEN VAN DE MARKT: WAT ZIJN DE TRENDS, WELK PRODUCT IS IN OPKOMST EN HOE KUNNEN WE DIT VERMARKTEN NAAR HEN. HIERBIJ KIJKEN WE VAAK NIET DIRECT NAAR ONZE EIGEN PARTNERS MAAR EEN STAP VERDER, NAMELIJK NAAR DE EINDCONSUMENT. NA VEEL TESTEN, PROEVEN, TESTEN EN PROEVEN KOMEN DE EERSTE ONTWIKKELINGEN UIT HET FOODLAB ROLLEN. DEZE ONTWIKKELINGEN WERKEN WE VERVOLGENS UIT TOT EEN KANT EN KLAAR PLAN, DAT DIRECT UITGEROLD KAN WORDEN IN DE WINKELS.

PROEFSESSIES

WINKELBEGELEIDING

UITGEBREID PROEVEN IS ONDERDEEL VAN ONS ONTWIKKELINGSPROCES. HIERBIJ BETREKKEN WE ONS HELE TEAM ZODAT IEDEREEN UP TO DATE IS QUA PRODUCTKENNIS. OOK DOEN WE DIT GRAAG MET ONZE PARTNERS OM MET HEN TE SPARREN OVER SMAAK EN TRENDS.

ONZE PRODUCTEN WORDEN VAAK NOG BEWERKT IN DE WINKELS. OM TE ZORGEN DAT DE KWALITEIT VAN DE PRODUCTEN ALTIJD GEWAARBORGD IS, GEVEN WE TRAININGEN EN WORKSHOPS OP LOCATIE.

WE WERKEN IEDERE DAG MET ONZE PRODUCTONTWIKKELAARS AAN DE LEKKERSTE RECEPTEN. HIERBIJ RICHTEN WE ONS OP NIEUWE RECEPTUREN, MAAR OOK OP BESTAANDE RECEPTUREN DIE WE WILLEN VERBETEREN. 

SAMENWERKING MET KOKS

WIL JE ONTDEKKEN WAT JOUW MOGELIJKHEDEN ZIJN BIJ DE FOOD REBELS? NEEM DAN CONTACT OP VIA
VERKOOP@TEDS.NL

logo_TEDS_foodlab_white_transparent.png

WE WERKEN OP PROJECTBASIS SAMEN MET DIVERSE KOKS, DENK AAN DE JONGENS VAN GASTROVAN. AFHANKELIJK VAN DE SOORT INNOVATIE KIEZEN WE DE MEEST PASSENDE PARTNER. UITERAARD WORDEN DEZE EXPERTS GEKOPPELD AAN ONZE EIGEN PRODUCT-ONTWIKKELAARS.

WIJ STOPPEN NIET BIJ HET ONTWIKKELEN VAN EEN PRODUCT EN DENKEN GRAAG VERDER MEE MET ONZE PARTNERS. DENK AAN HET ONTWIKKELEN VAN DE VISIE OVER EEN SEGMENT, HET UITWERKEN VAN VERPAKKINGSOPTIES EN DE SCHAP INRICHTING.

TEDS INNOVATIES

logo_TEDS_white_black_small_edited.png
logo_TEDS_white_black_small_edited.png
bottom of page