top of page

TED'S PROCES

TED’S MAAKT MET EEN TEAM VAN GECERTIFICEERDE KOKS EN SLAGERS IEDERE DAG HOOGWAARDIGE PRODUCTEN. VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN.

DOOR DEZE ULTRAVERSE BEREIDING ZIJN WIJ SUPER FLEXIBEL. ECHTER WORDT DOOR ONZE RUIME ERVARING IN RETAIL DEZE FLEXIBILITEIT ONDERSTEUND MET EEN PROFESSIONEEL TEAM EN GEAUTOMATISSERD PRODUCTIEPROCES, WAARDOOR WE AAN ALLE EISEN EN WENSEN VAN DE MARKT KUNNEN VOLDOEN.
 

OP DE LOCATIE VAN

TED'S FOODFACTORY

MAAKT MET HET TEAM VAN ZEER ERVAREN SLAGERS IEDERE DAG AMBACH-TELIJKE VLEESPRODUCTEN. DENK HIERBIJ AAN SLOW COOKED SPARERIBS, NA-TUURLIJKE GEROOKTE KIPFILET OP BEUKENHOUT, SAPPIGE GEHAKTBALLETJES EN PURE IERSE ROSBIEF. 

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUT-HENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGELIJKS IN EEN PROFESSIONELE SLAGERIJ VOOR HET BEREIDEN. DEZE SLAGERIJ IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITSSTANDAARDEN IN DE MARKT. DIT WORDT DAGELIJKS GECONTRO-LEERD DOOR ONS TEAM KWALITEITSEXPERTS ONDER BEGELEIDING VAN DE QA MANAGER. FOOD FACTORY BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN.

BRCGS_CERT_FOOD_LOGO_RGB.png
Beter-Leven-logo-300x300.png
IMG_1060.jpg
Untitled design (8).jpeg

OP DE LOCATIE VAN

TEDS KITCHEN

WORDEN ONZE AMBACH-TELIJKE MAALTIJDEN, RIJKBELEGDE PIZZA’S EN DE VEGETARISCHE LIJN VOOR U BEREID MET VERSE EN KWALITATIEVE GROENTES VAN ONZE PARTNERS.

 

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AU-THENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN. ONZE PRO-FESSIONELE KEUKEN IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITS-STANDAARDEN EN DIT WORDT DAGELIJKS GE-CONTROLEERD DOOR ONZE KWALITEITSEXPERTS. TEDS KITCHEN BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN.

fssc-22000-logo-2020.png
Beter-Leven-logo-300x300.png
logo_TEDS_white_black_small_edited.png
bottom of page