top of page
IMG_1738.jpg

TEDS PROCES

TED’S MAAKT MET EEN TEAM VAN GECERTIFICEERDE KOKS IEDERE DAG ULTRA VERSE PRODUCTEN, EN DAT ONDER BEGELEIDING VAN TOPKOK PAUL FAGEL. VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN.

 

DOOR DEZE ULTRAVERSE BEREIDING ZIJN WIJ SUPER FLEXIBEL. ECHTER WORDT DOOR ONZE RUIME ERVARING IN RETAIL DEZE FLEXIBILITEIT ONDERSTEUND MET EEN PROFESSIONEEL TEAM EN GEAUTOMATISSERD PRODUCTIEPROCES, WAARDOOR WE AAN ALLE EISEN EN WENSEN VAN DE MARKT KUNNEN VOLDOEN.

Untitled design (8).jpeg
IMG_8430+_edited.jpg

OP DE LOCATIE VAN
TEDS KITCHEN
WORDEN DAGELIJKS ONZE DAGVERSE MAALTIJDEN, VERSE PIZZA’S EN EEN VEGETARISCHE LIJN VERS BEREID.

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN. ONZE PROFESSIONELE KEUKEN IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITSSTANDAARDEN EN DIT WORDT DAGELIJKS GECONTROLEERD DOOR ONZE KWALITEITS EXPERTS. D KITCHEN BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN.

fssc-22000-logo-2020.png
Beter-Leven-logo-300x300.png

OP DE LOCATIE VAN

TEDS FOODFACTORY MAAKT MET HET TEAM VAN ZEER ERVAREN SLAGERS IEDERE DAG AMBACHTELIJKE VLEESPRODUCTEN.  DENK HIERBIJ AAN SLOW COOKED SPARERIBS, NATUURLIJKE GEROOKTE KIPFILET OP BEUKENHOUT, SAPPIGE GEHAKTBALLETJES EN PURE IERSE ROSBIEF. 

 

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGELIJKS IN EEN PROFESSIONELE SLAGERIJ VOOR HET BEREIDEN. DEZE SLAGERIJ IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITSSTANDAARDEN IN DE MARKT. DIT WORDT DAGELIJKS GECONTROLEERD DOOR ONS TEAM KWALITEITS EXPERTS ONDER BEGELEIDING VAN DE QA MANAGER. FOOD FACTORY BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN

Beter-Leven-logo-300x300.png
brc-food-certificate.png
IMG_4201.JPG
logo_TEDS_white_black_small_edited.png
bottom of page