top of page

TEDS PROCES

MOBIEL

TED’S MAAKT MET EEN TEAM VAN GECERTIFICEERDE KOKS EN SLAGERS IEDERE DAG ULTRA VERSE PRODUCTEN. VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN.

DOOR DEZE ULTRAVERSE BEREIDING ZIJN WIJ SUPER FLEXIBEL. ECHTER WORDT DOOR ONZE RUIME ERVARING IN RETAIL DEZE FLEXIBILITEIT ONDERSTEUND MET EEN PROFESSIONEEL TEAM EN GEAUTOMATISSERD PRODUCTIEPROCES, WAARDOOR WE AAN ALLE EISEN EN WENSEN VAN DE MARKT KUNNEN VOLDOEN.
 

OP DE LOCATIE VAN

TEDS FOODFACTORY

MAAKT MET HET TEAM VAN ZEER ERVAREN SLAGERS IEDERE DAG AMBACHTELIJKE VLEESPRODUCTEN.  DENK HIERBIJ AAN SLOW COOKED SPARERIBS, NATUURLIJKE GEROOKTE KIPFILET OP BEUKENHOUT, SAPPIGE GEHAKTBALLETJES EN PURE IERSE ROSBIEF. 

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGELIJKS IN EEN PROFESSIONELE SLAGERIJ VOOR HET BEREIDEN. DEZE SLAGERIJ IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITSSTANDAARDEN IN DE MARKT. DIT WORDT DAGELIJKS GECONTROLEERD DOOR ONS TEAM KWALITEITSEXPERTS ONDER BEGELEIDING VAN DE QA MANAGER. FOOD FACTORY BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN.

BRCGS_CERT_FOOD_LOGO_RGB.png
Beter-Leven-logo-300x300.png
IMG_1060.jpg
Untitled design (8).jpeg

OP DE LOCATIE VAN

TEDS KITCHEN

WORDEN ONZE DAGVERSE MAALTIJDEN, VERSE PIZZA’S EN EEN VEGETARISCHE LIJN VERS VOOR U BEREID MET VERSE EN KWALITATIEVE GROENTES VAN ONZE PARTNERS.

 

VOOR AL ONZE KLANTEN ONTWIKKELEN WE AUTHENTIEKE RECEPTUREN DIE WIJ DAGVERS IN ONZE KEUKEN VOOR HEN BEREIDEN. ONZE PROFESSIONELE KEUKEN IS VOORZIEN VAN DE MEEST ACTUELE KWALITEITSSTANDAARDEN EN DIT WORDT DAGELIJKS GECONTROLEERD DOOR ONZE KWALITEITSEXPERTS. TEDS KITCHEN BESCHIKT OVER DE VOLGENDE CERTIFICATEN.

fssc-22000-logo-2020.png
Beter-Leven-logo-300x300.png
logo_TEDS_white_black_small_edited.png
bottom of page