top of page

LEKKER ETEN MAKEN
IS EEN KEUZE!

MOBIEL

BIJ TEDS HOUDEN WE VAN LEKKER ETEN! HET LIEFST DELEN WE DEZE LIEFDE MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN. TEDS HEEFT 2 PRODUCTIE LOCATIES EN EEN FOODLAB. NEEM HIER EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ HET UNIEKE PRODUCTIEPROCES EN LEES MEER OVER DE TROUWE GEZICHTEN ACHTER HET FAMILIE BEDRIJF TEDS.

IN DE JAREN 80 BEGON TED MET HET MAKEN VAN HAMMEN IN DE KELDER VAN DE FAMILIE BOERDERIJ. MET VEEL TOEWIJDING MAAKTE HIJ DAAR AMBACHTELIJKE HAMMEN MET DE BOURGONDISCHE SMAAK VAN DE BOERDERIJ.

 

“TOT OP DE DAG VAN VANDAAG HEEFT ETEN EN DRINKEN EEN BELANGRIJKE ROL BINNEN ONZE FAMILIE. DIT ZIE JE TERUG ONDER DE OUDERE GENERATIE, MAAR OOK BIJ DE NIEUWSTE AANWINSTEN VAN ONZE FAMILIE. ZO LOPEN ER ZOONS, NEEFJES EN NICHTJES BIJ TED’S ROND IN VERSCHILLENDE DISCIPLINES. HIER BEN IK ERG TROTS OP.” TED DUIJNDAM

 

KORTOM, DE LIEFDE VOOR ETEN VERBINDT ONS EN ZIT DIEP IN HET DNA. DEZE KERNWAARDEN KOM JE BIJ TED’S FOOD FACTORY OOK DAGELIJKS TEGEN. ZO PRODUCEREN WE IEDERE DAG VERS EN KEUREN WE WEKELIJKS ONZE EIGEN PRODUCTEN. OP DEZE MANIER DAGEN WE ONSZELF ALTIJD UIT OM VOOROP TE LOPEN IN SMAAK. WE HOUDEN NAMELIJK VAN LEKKER ETEN! EN HET LIEFST DELEN WE DEZE LIEFDE MET ZO VEEL MOGELIJK MENSEN.
 

WIJ MAKEN AMBACHTELIJKE VLEESWAREN EN HEERLIJKE ROTISSERIE SPECIALITEITEN.

IEDERE DAG MAKEN WIJ HEERLIJKE AMBACHTELIJKE MAALTIJDEN EN VERSE PIZZA'S.

ONZE FOOD REBELS LOPEN VOOROP IN SMAAK EN ONTWIKKELEN DE LEKKERSTE PRODUCTEN

GRAAG VERTELLEN WE JE MEER OVER ONZE PRODUCTEN EN OVER ONZE MANIER VAN SAMENWERKEN. VOOR MEER INFORMATIE OVER WERKWIJZE M.B.T. PRODUCT-ONTWIKKELING EN INNOVATIE KUN JE TERECHT OP TEDS FOODLAB. VOOR OVERIGE VRAGEN KUN JE ONS BEREIKEN VIA DE ONDERSTAANDE GEGEVENS. 

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN HET TEDS TEAM? CHECK HIER SNEL DE OPENSTAANDE VACATURES OF NEEM CONTACT MET ONS VIA PERSONEEL@TEDS.NL

Social media formats TED'S-2_edited.png
IMG_3776.jpg
logo_TEDS_white_black_small_edited.png
bottom of page